juni 13, 2016

Gratis spreekuur

pandBlat advocaten opende in 2006 op de Slotlaan haar deuren onder het motto: ” Advocatuur zonder drempels ” . Daarmee wil Blat advocaten duidelijk maken dat zij een laagdrempelig kantoor wil zijn én dat er bij Blat advocaten veel mogelijk is.

Deze filosofie hanteren wij nog steeds. Een van de onderdelen is het hebben van een gratis inloop spreekuur.

In verband met de maatregelen rondom de indamming van het Corona-virus, zal het gratis advocatenspreekuur tot nader order worden omgezet in een telefonisch overleg. Neemt u hiervoor contact op met 030-698 20 30 of mail naar info@blat.nl.

Gratis advocaten spreekuur te Zeist

Bij ons kunt onder kantoortijden gewoon binnenlopen, dus wanneer dat u uitkomt. Hierdoor zit u niet vast aan een vast tijdblok. Problemen houden zich immers ook niet aan vaste tijden.

U kunt voor de navolgende kwesties bij ons binnenlopen:

  • echtscheidingen
  • alimentatie-zaken
  • schuldsaneringszaken
  • arbeidsrecht (o.a. ontslag, controle vaststellingsovereenkomst/beëindigingsovereenkomst*)
  • bestuursrecht (uitkeringskwesties, bezwaar en beroep bijstand, UWV-uitkeringen, Sociale Dienst etc)
  • ondernemingsrecht
  • contractenrecht
  • en meer

In 95% van de gevallen kunnen wij u direct te woord staan én verder helpen. Mocht er geen gespecialiseerde advocaat aanwezig zijn, dan maken wij graag met u op zeer korte termijn een afspraak. Een gesprek voor het gratis advocatenspreekuur duurt maximaal 20 minuten. Indien er meer tijd nodig is, helpen wij u graag verder onder gunstige voorwaarden. Wij werken ook op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (pro deo).

* Over de controle van een beëindigingsovereenkomst (ontslag):
Korte vragen beantwoorden wij natuurlijk gratis, maar voor een volledige controle van de overeenkomst vragen wij een vergoeding. Vaak is voor de controle van de overeenkomst een budget voor een advocaat opgenomen. Dat budget is meestal dekkend voor onze controle (en blijft de controle geheel gratis voor u). Geen budget opgenomen? Vraag ons dan vooraf naar de gunstige tarieven. 

Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt?

Bel dan voor een afspraak naar 030-698 20 30 of maak gebruik van ons contactformulier.

U vindt ons kantoor op de Montaubanstraat 2A in Zeist.
Parkeren kunt u gratis achter ons pand.