juni 13, 2016

mr. S. (Sanne) van Beers

Sanne van Beers heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en is sinds 2007 verbonden aan Blat advocaten.

Vanaf 2011 is Sanne binnen Blat advocaten werkzaam als advocaat en heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van Familierecht. Zo houdt zij zich onder meer bezig met (echt)scheidingen, gezags- en omgangszaken, alimentatiekwesties, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

Inmiddels heeft Sanne op dit rechtsgebied ruime ervaring zowel op het gebied van advisering, alsook op het gebied van gerechtelijke procedures. Zij streeft ernaar om een scheiding zo efficiënt mogelijk tot een goed einde te brengen, waarbij alle betrokken partijen tot hun recht komen. Hierbij houdt zij in ogenschouw dat er een goede balans bestaat tussen de zakelijke en de emotionele kant, waarbij de belangen van de cliënt(e) voorop staan.

Aangezien de meeste familierechtelijke kwesties veel emoties met zich meebrengen, acht Sanne het van belang dat de cliënt zich begrepen en gehoord voelt en dat de cliënt wordt voorzien van het juiste juridische advies. Door haar groot empathisch vermogen en de prettige wijze waarop zij het vertrouwen van de cliënt weet te winnen, bent u bij haar aan het juiste adres.

Sanne is aangesloten bij de vFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators).

Een ander kerngebied waar Sanne zich mee bezighoudt is schuldsaneringszaken (WSNP). Op dit rechtsgebied adviseert en procedeert Sanne al vele jaren bij zowel de rechtbank als het gerechtshof. Ook op dit rechtsgebied heeft Sanne dan ook inmiddels zeer veel ervaring en kennis opgedaan en weet zij een goede balans te vinden tussen de zakelijke en emotionele kant.

Expertises:

  • Familierecht;
  • WSNP (schuldsaneringszaken).

Opleidingen:

  • Nederlands recht, richting privaatrecht (Universiteit Utrecht);
  • Beroepsopleiding advocatuur;
  • vFAS juridische specialisatieopleiding familierecht.

Rechtsgebiedenregister

mr. S. van Beers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en familierecht (Echtscheidingen / alimentatiezaken / omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, mediation en ouderschap en erkenning).

Op grond van deze registratie is mr. S. van Beers verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen:

  • lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

e-mail: svanbeers@blat.nl