juni 17, 2016

advocaat-zeist-verdeling

Zoekt u een advocaat in Zeist die u helpt bij de verdeling van uw gemeenschap van goederen, (koop)woning, inboedel of pensioen? Onze specialistische advocaten richten ons op verschillende rechtsgebieden, zoals het personen- en familierecht.

blat contact

Advocaat Zeist verdeling

Blat advocaten helpt u met alle kwesties die te maken hebben met echtscheiding, omgang met minderjarige kinderen, ondertoezichtstelling en alimentatie. Door deze zorgen aan ons over te laten kunt u zich richten op andere zaken. Het familierecht is erg breed. Vaak wordt er alleen aan eenechtscheiding gedacht, maar het familierecht is veel breder. We begeleiden u tevens bij een alimentatieprocedure, boedelverdeling en andere familierecht gerelateerde gebieden. Heeft u een advocaat in Zeist nodig voor de verdeling? Blat advocaten staat graag voor u klaar bij de volgende onderwerpen:

  • Pensioenverdeling
  • Boedelverdeling
  • Alimentatie
  • Ouderschapsplan
  • Gezag, co-ouderschap en omgang

                              

Zoekt u een advocaat in Zeist die gespecialiseerd is in de verdeling van het pensioen of de inboedel? Dan bent u bij Blat advocaten aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor diverse juridische kwesties in het echtscheiding- en familierecht.

De kenmerken van Blat advocaten

Door onze gedegen kennis van zaken en een grondige aanpak kunnen cliënten met succes worden bijgestaan. We werken effectief en snel aan praktische oplossingen en de kwaliteit van de juridische dienstverlening staat daarbij altijd voorop. Wij proberen ons zo goed mogelijk te verplaatsen in uw behoeften en door onze achtergrond en ervaring gaat ons dit goed af. Onze advocaten kenmerken zich door een cliëntgerichte aanpak. Eigenschappen zoals doortastendheid en resultaatgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien kijken we altijd nuchter en praktisch naar de behandeling van een zaak. Tenslotte kunt u van ons een persoonlijke betrokkenheid verwachten.

Advocaat in Zeist die u helpt bij de verdeling

Onze advocaat in Zeist helpt u graag bij de verdeling van uw gemeenschap van goederen, (koop)woning, inboedel of pensioen. U kunt altijd eenscontact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.