juni 17, 2016

advocaat zeist scheiding

Wanneer u in scheiding ligt dienen er veel zaken te worden geregeld. Komt er teveel op u af en ziet u door de bomen het bos niet meer? Schakel dan een advocaat in Zeist in voor uw scheiding. Wij zetten allerlei zaken van verschillende gebieden voor u op een rijtje: van uw financiën en woonsituatie tot uw kinderen.

blat contact

Advocaat Zeist scheiding

De beslissing om te gaan scheiden is erg moeilijk. Vaak gaat er een lange weg van emoties aan vooraf, voordat de knoop definitief wordt doorgehakt. Er komen veel zaken bij kijken waar u aan moet denken. Dit kan bijvoorbeeld de zorg voor de kinderen zijn, de alimentatie of het eigen huis. Iedere situatie is uniek en vraagt dan ook om een eigen aanpak. Onze advocaten steunen u overal bij en helpen u graag door deze moeilijke periode heen te komen. Dit zijn een aantal voorbeelden waarbij wij u kunnen helpen:

  • Echtscheiding
  • De zorg voor de kinderen
  • Alimentatie
  • Boedelverdeling
  • Pensioen

Bespreek uw zaken met een scheidingsadvocaat

Het is van groot belang om verschillende zaken eens rustig met een advocaat door te nemen. Naast bovengenoemde zaken zijn er namelijk nog meerdere andere zaken waar u aan dient te denken. Bijvoorbeeld een naamswijziging, het opstellen van een ouderschapsplan of het afwikkelen van een samenlevingscontract. Het is voor u een geruststelling dat wij uw zakelijke beslommeringen op ons nemen. De kostbare tijd die u over heeft kunt u vervolgens besteden om uw leven weer opnieuw in te richten.

Hulp van een advocaat in Zeist bij een scheiding

De kwaliteit van de juridische dienstverlening staat bij ons altijd voorop. Hiernaast is een persoonlijke betrokkenheid ook een punt dat we erg belangrijk vinden bij de behandeling van een zaak. Bovendien zijn we resultaatgericht en gaan we doortastend te werk. Met deze eigenschappen en onze ruime ervaring begeleiden wij op de meest effectieve manier. Wilt u hulp van een advocaat in Zeist bij uw scheiding? U kunt altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.