juni 13, 2016

Advocaat Zeist Boedelscheiding

Zoekt u een advocaat in Zeist die u helpt bij de boedelscheiding? Onze specialistische advocaten staan voor u klaar om u te begeleiden bij allerlei zaken rondom uw scheiding. Er komt veel bij kijken en daarom is het verstandig om een advocaat in te schakelen die verstand van zaken heeft.

Advocaat Zeist boedelscheiding

De boedelscheiding is onderverdeeld in een aantal zaken. Naast het verdelen van de bezittingen, dient er ook een verdeling worden gemaakt van zaken zoals schulden, verzekeringen, polissen, bank- en spaarsaldi en pensioenaanspraken.

Inboedel

De waarde vaststellen van de inboedel is vaak erg lastig. Hier ontstaan dan ook vaak problemen tussen ex-partners. Alles wat in de woning en de tuin aanwezig is aan spullen behoort tot de inboedel. Van deze spullen kunnen beide partners aangeven wat ze willen hebben en er kan bovendien een lijst worden gemaakt van zaken die als privé worden beschouwd. Bij de waardebepaling wordt er vaak tegen allerlei problemen aangelopen. Daarom is het verstandig om advies te vragen van een professional.

Woning

Wanneer u gaat scheiden en samen een koopwoning heeft komt daar veel bij kijken. Eén partner kan in de woning blijven wonen en de ander zal dan moeten verhuizen. Bij het nemen van beslissingen hiervoor heeft u met verschillende aspecten te maken. Uiteraard is het hierbij afhankelijk van of u een huurwoning of koopwoning heeft. Heeft u vragen of wilt u advies van een specialist? Neem dan contact op met onze advocaat in Zeist die u helpt bij de boedelscheiding.

Kiezen voor Blat advocaten

Als u een advocaat van Blat advocaten in de arm neemt, ervaart u de volgende voordelen:

  • Persoonlijk betrokken
  • No-nonsense benadering
  • Direct contact
  • Zorgvuldige en grondige verdediging


Bij ons bent u geen nummer en we zijn altijd erg persoonlijke betrokken bij onze cliënten. We werken met een no-nonsense benadering en uw zaak heeft altijd onze aandacht. U heeft bij ons direct persoonlijk contact en we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen in uw zaak. U kunt vertrouwen op een zorgvuldige en grondige verdediging.

Advocaat in Zeist voor hulp bij de boedelscheiding

Voor een advocaat in Zeist die u helpt bij de boedelscheiding bent u bij Blat advocaten aan het juiste adres. U kunt gerust contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak of eens vrijblijvend langskomen op ons kantoor.

Een afspraak maken? Laat u snel terugbellen en klik hier:  bel_me_terug