juni 17, 2016

advocaat zeist ouderschapsplan

Zoekt u een advocaat in Zeist voor het maken van een ouderschapsplan? Blat advocaten helpt u hier graag bij. Onze specialisten begeleiden u bij diverse familierechtelijke onderwerpen.

Advocaat Zeist ouderschapsplan

Wanneer er minderjarige kinderen in het spel zijn, dient er een ouderschapsplan te worden opgesteld. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om dit samen met uw partner te doen. Daarom begeleiden wij u graag als advocaat in Zeist met een ouderschapsplan.

blat contact

De inhoud van het ouderschapsplan

Er zijn een aantal zaken die terug moeten komen in dit ouderschapsplan. U bepaalt zelf wat er precies in komt te staan, maar de volgende afspraken zijn vereist. Ten eerste de verdeling van zowel de zorg- als opvoedingstaken. Daarnaast dient de omgangsregeling te worden vastgesteld. Ook moet de manier op papier staan waarop u elkaar informeert over onderwerpen zoals de ontwikkeling van uw kind. Tot slot is de kinderalimentatie van belang. U dient afspraken te maken over de opvoeding en verzorging van uw kind.

Waarom kiezen voor Blat advocaten?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Blat advocaten:

  • Hoge betrokkenheid bij onze cliënten
  • We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen
  • Grondige verdediging van uw zaak
  • Persoonlijke aandacht
  • No-nonsense benadering

Wij staan bekend om onze hoge betrokkenheid bij onze cliënten. We houden u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en betrekken u bij de te volgen strategie. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in juridische kwesties in het echtscheidingsrecht en u kunt er bij ons dan ook op vertrouwen dat uw zaak zorgvuldig en grondig wordt verdedigd. We geven u persoonlijke aandacht en werken met een no-nonsense benadering.

Advocaat in Zeist inschakelen voor een ouderschapsplan

Wilt u een advocaat in Zeist inschakelen voor het opstellen van een ouderschapsplan? Onze professionele en specialistische advocaten begeleiden u hier graag bij. Neem gerust eens contact met ons op om een afspraak te maken of laat u terugbellen door ons.