januari 3, 2017

mr. J.J. Boekhout

Jessica Boekhout is in 2012 afgestudeerd in de richting Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht. In 2013 is zij als advocaat beëdigd. Nadat zij bijna 4 jaar werkzaam is geweest als advocaat in Amersfoort, heeft zij in 2017 de overstap gemaakt naar Blat advocaten.

Bij Blat advocaten houdt Jessica zich met name bezig met het personen- en familierecht. Hierbij kunt u o.a. denken aan echtscheidingen, alimentatiekwesties, geschillen over omgang, gezag en ondertoezichtstellingen. Naast het personen- en familierecht kunt u bij Jessica ook terecht met vragen en problemen op het gebied van het verbintenissenrecht en huurrecht.  

Jessica maakt zich sterk voor de belangen van haar cliënten en is oplossingsgericht.

De advocatuur is een vak waarin je echt iets voor de mensen kan betekenen. Ik hoop met een persoonlijke, betrokken benadering cliënten bij te staan en voor hen het beste resultaat te bereiken.”

Momenteel is Jessica ook secretaris van Zakelijk Netwerk BCAN te Amersfoort.

Rechtsgebiedenregister

mr. J.J. Boekhout heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en familierecht (Echtscheidingen / alimentatiezaken / omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, mediation en ouderschap en erkenning).

Op grond van deze registratie is mr. J.J. Boekhout verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

email: jboekhout@blat.nl