augustus 26, 2016

Advocaat ontslag Zeist

Wanneer u een werknemer wilt ontslaan of als werknemer zelf ontslagen wordt, dienen er veel zaken te worden geregeld. Komt er teveel op u af en ziet u door de bomen het bos niet meer? Schakel dan een advocaat in Zeist in voor uw ontslag. 

Advocaat ontslag in Zeist

Bij ontslag is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een gespecialiseerde advocaat arbeidsrecht. In Zeist vindt u deze bij Blat advocaten. mr. A.W. van Luipen heeft na zijn rechtenstudie ook de Grotius Academie Arbeidsrecht met succes afgerond en mag zich om die reden arbeidsrechtspecialist noemen. Arjan van Luipen is aangesloten bij de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland).

Bij ontslag moet u rekening houden met de volgende dingen:

  • Wordt er terecht ontslag gegeven?
  • Is er voldoende dossier voor een ontslag op basis van disfunctioneren?
  • Is bij een bedrijfseconomisch ontslag de ontslagvolgorde juist toegepast?
  • Bestaat er recht op een (transitie)vergoeding?
  • Bestaat er recht op een aanvullende billijke vergoeding?
  • Is het tekenen van een vaststellingsovereenkomst (beëindigingsovereenkomst) een goede keuze?
  • Wat zijn de gevolgen van het ontslag?

Deze zaken kunt u allemaal bespreken met een arbeidsrechtadvocaat.

Het is van groot belang om verschillende zaken eens rustig met een advocaat door te nemen. Naast bovengenoemde zaken zijn er namelijk nog meerdere andere zaken waar u aan dient te denken.

Hulp van een advocaat in Zeist bij een ontslag 

De kwaliteit van de juridische dienstverlening staat bij Blat advocaten altijd voorop. Daarnaast is een persoonlijke betrokkenheid een punt dat we erg belangrijk vinden bij de behandeling van uw zaak. Bovendien zijn we resultaatgericht en gaan we doortastend te werk. Met deze eigenschappen en onze ruime ervaring begeleiden wij op de meest effectieve manier. Wilt u hulp van een gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat in Zeist? 

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze intake (maximaal 20 minuten) is altijd gratis en vrljblijvend.